top of page

Zilicare Group

Public·4 members

[@KIJK!LIVE]TV##] RSC Anderlecht - Ajax live kijken op tv en online 22.07.2023


Livestream Kijken Ajax – Anderlecht Live OP TV Gratis. RSC Anderlecht - Ajax: live kijken op tv en online 22 juli 2023. Tv en livestreams: waar kijk je Hoffenheim - Feyenoord, Anderlecht - Ajax en FC Augsburg - PSV?


🔴👉 CLICK HERE TO WATCH LIVE


RSC Anderlecht – Ajax online kijken: live stream op zaterdag 22 juli 2023 om 13:30 uur.


Na een korte zomerstop hebben de eerste paar voetballers van de Eredivisie-ploegen zich alweer in Nederland verzameld om hun reeks van oefenwedstrijden voor het nieuwe seizoen te spelen, zodat we weer van een lekkere sportweek kunnen genieten.


Op zaterdag 22 juli 2023 zal er vanaf 13:00 uur een voetbalwedstrijd plaatsvinden die de harten van fans over de hele wereld sneller zal doen kloppen. In dit veelbelovende duel zullen de historische rivalen Anderlecht en Ajax tegenover elkaar staan.


Ajax en Anderlecht zijn beide clubs met een indrukwekkend palmares en hebben door de jaren heen een intense rivaliteit opgebouwd. Hun geschiedenis is doordrenkt van spectaculaire confrontaties, heftige strijd en adembenemende doelpunten.


Bekijk hier de live stream van de wedstrijd van Ajax. Het is weer zover: het seizoen 2023 is begonnen en er staan weer een aantal spannende wedstrijden op het programma voor AFC Ajax.


RSC Anderlecht – Ajax online kijken: live stream op zaterdag 22 juli 2023 om 13:30 uur.


Over slechts 21 dagen zal het speelschema van Ajax in de Eredivisie alweer beginnen. Maar voordat de Amsterdamse ploeg hieraan kan starten, staat er eerst nog een aantal oefenwedstrijden op het programma.


Het oefenprogramma op zaterdag is bomvol. Onder meer Feyenoord, PSV en Ajax komen in actie.


Feyenoord en PSV spelen in Oostenrijk tegen respectievelijk TSG Hoffenheim en FC Augsburg, terwijl Ajax in Brussel aantreedt tegen Anderlecht. Waar worden de wedstrijden uitgezonden?


Voetbal op tv: hier zijn de oefenduels van Ajax, PSV en Feyenoord te zien.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page