top of page

Zilicare Group

Public·4 members

√(KIJKEN2LIVE) Nederland Portugal live op tv WK vrouwenvoetba 23 juli 2023


Waar live kijken Nederland vs Portugal - Wereldbeker Dames - 23-07-2023

Bekijk waar u Nederland vs Portugal live kunt zien, geldig voor het WK vrouwenvoetbal


🔴👉CLICK HERE TO WATCH LIVE


De Oranje Leeuwinnen starten zondag 09:30 uur Nederlandse tijd aan het WK 2023. Lees hier waar je Nederland - Portugal op het WK live ziet!


Dat is wanneer het Group of Death-geschil op de Women's World Cup begint. Aanstaande zondag 23 juli 2023 spelen Nederland en Portugal de eerste ronde van groep E, waarin ook de VS en Vietnam zitten. De bal rolt om 04.30 uur (Brasília-tijd) in het Forsyt Barr-stadion in Dunedin, Nieuw-Zeeland.


Waar Holland vs Portugal live kijken?

De WK-wedstrijd voor vrouwen tussen Nederland en Portugal vindt plaats op zondag 23 juli 2023 om 04.30 uur (Brasília-tijd) in het Forsyth Barr Stadium in Dunedin, Nieuw-Zeeland. De wedstrijd wordt uitgezonden door CazéTV (op YouTube) en de FIFA+ streamingdienst.

Datum: zondag 23 juli 2023

Tijd: 04:30 uur (Brasília-tijd)

Locatie: Forsyth Barr Stadium, Dunedin, Nieuw-Zeeland.

Waar te kijken: CazéTV (op YouTube) en FIFA+ (streaming)

Nederland


De huidige nummer twee van de wereld arriveert voor het dispuut dat van buitenaf om de beker rent, maar met veel grond en inspiratie om de titel te zoeken die in 2019 ontsnapte. De Nederlanders willen nog steeds de afwezigheid eren van Arsenal-ster Vivianne Miedema, die in december een ernstige knieblessure opliep en niet op tijd herstelde.


De verantwoordelijkheid komt te liggen bij spits Lieke Martens. Als scorer van twee belangrijke doelpunten in 2019 – waarin Nederland in de achtste finales tegen Japan eindigde – werd de speelster van PSG in 2017 verkozen tot beste speelster ter wereld, het jaar waarin ze met het nationale team ook de Euro Cup voor vrouwen won.


Portugal

Het Portugese nationale team heeft in 2023 al iets te vieren: in constante evolutie maakt het nationale team zijn debuut op de Wereldbekers voor vrouwen in Australië en Nieuw-Zeeland. En de uitdaging is meteen al groot, in de groep die de twee finalistenselecties van de afgelopen editie heeft.


Het Portugese team weerspiegelt het werk dat op nationaal niveau is verzet. Als het Portugese team op continentaal niveau nog steeds niet tot de beste behoort, promoten en investeren de grootste clubs van het land geleidelijk in de sport. De meeste van de opgeroepen spelers spelen voor Benfica, Sporting en Braga.


Voor de beker behaalde het nationale team van Portugal een zeer belangrijk resultaat door gelijk te spelen met Engeland, een van de sterkste ter wereld. In de laatste wedstrijd voor het dispuut versloegen de Portugezen Oekraïne met 2-0.


definitieve opstellingen

Nederland vs Portugal LIVE: waar u de wedstrijd in realtime kunt bekijken voor het WK vrouwenvoetbal


Ontdek waar je de wedstrijd tussen Nederland en Portugal live kunt bekijken en volgen voor de Women's World Cup op 23 juli 2023. Speeltijd: 04:30 uur (vanuit Brasilia). Volg alle uitgezonden biedingen, opstellingen en het resultaat in realtime op VAVEL Brasil


Hoe en waar Nederland vs Portugal live te kijken

Naast realtime hier bij VAVEL Brasil, wordt de wedstrijd tussen Nederland en Portugal live uitgezonden via de Fifa+ app en Cazé TV op Twitch TV en YouTube.


Forsyth Barr-stadion

De wedstrijd vindt plaats in het Forsyth Barr Stadium in Dunedin, Nieuw-Zeeland. Het stadion heeft een capaciteit van ongeveer 30.000 fans en wordt bij de meeste wedstrijden gebruikt voor rugbywedstrijden. De arbitrage zal namens Kateryna Monzul zijn, met assistenten Maryna Striletska en Paulina Baranowska, naast Myriam Marcotte als vierde scheidsrechter.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page