top of page

Zilicare Group

Public·2 members

[LiveStream]TV##] Portugal Nederland Kijken live op tv WK vrouwenvoetbal en online 23 juli 2023


Nederland - Portugal live op tv en online (WK vrouwenvoetbal 2023). Nederland - Portugal (vrouwen): live kijken op tv en online 23 juli 2023. Zien: Daniëlle van de Donk lijkt op tijd fit te zijn voor WK-duel tegen Portugal.


🔴👉CLICK HERE TO WATCH LIVE


Nederland – Portugal live op tv en online (WK vrouwenvoetbal 2023) Nederland – Portugal (vrouwen): live kijken op tv en online | 23 juli 2023 | WK Voetbal


De Oranje Leeuwinnen starten het WK in Auckland, Nieuw-Zeeland met hun eerste groepsfasewedstrijd. Daarin staat het vrouwenelftal van Portugal tegenover de dames van Nederland.


Gaat de ploeg van Andries Jonker met een vliegende start starten? De wedstrijd tussen Nederland en Portugal is op zondag 23 juli te zien op NPO 1 en online via NOS.nl en een livestream bij Gids.tv.


Fans hebben vier jaar bij kunnen komen van de kater na het verlies van de Verenigde Staten tijdens het WK in 2019, maar nu zijn de Oranje Leeuwinnen terug en uit op revanche. We beginnen de reeks poulewedstrijden vandaag tegen een Europese tegenstander.


Benieuwd wanneer en waar je Nederland – Portugal kunt kijken? Deze wedstrijd wordt gespeeld op zondag 23 juli 2023 om 09:30 uur Nederlandse tijd in het Forsyth Barr Stadium in Dunedin, Nieuw-Zeeland. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream de match kunt zien.


Vrouwen Nederlands elftal – Portugal online kijken: live stream van de wedstrijd op zondag 23 juli 2023 om 09:30 uur Nederlandse tijd.