top of page

Zilicare Group

Public·2 members

[Live Sport-] Europa Dukagjini drejtpërdrejt live 20 korrik 2023


252). Veprimet luftarake mbrojtëse kundër ushtrisë Malazeze, në korrik të vitit 1915-të, në të cilat dhanë jetën 104 luftëtarë. Traditat atdhetare janë reflektuar më së miri tek “Besa e Prekalit”, me 25 shtator 1919-të, që u bë simbol besëlidhjeje në të gjithë Malësin e Veriut. Këto vlera janë shfaqur në Kongresin e Lushnjës, me 1920-të; në lëvizjen Noliste në qershor të vitit 1924; në lëvizjen antizogiste në nëntor të vitit 1926; në luftën për çlirimin e Shqipërisë kundër nazi-fashizmit, me Çetën Partizane të saj, e cila u krijua me 5 nëntor të vitit 1943, me 32 luftëtar. Tu folë për trimnin dhe patriotizmin e Dukagjinit dhe të prijsëve të tyne, At. Gjergj Fishta tek(Lahuta e Malcis, Kangë e 16-të; Kulshedra) thotë;...
- Radar - Radio … Web8 Apr 2023 · RTV Dukagjini, Pristina, Kosovo. 306. 706 свиђања · 42. 115 особа прича о овоме. RTV Dukagjini Sales&Marketing +383 45 90 1000 RTV Dukagjini - Почетна страница televizionidukagjini drejtperdrejt questions WebShikoni televizionin: drejtperdrejt në TvMAK. Com RTV KLAN - YouTube WebShare your videos with friends, family, and the world gold handle flatware Ballina - Lajmet e fundit - Klan Kosova - Jemi një TV Dukagjini Live - dua.


See more General 3032 tune ins Tirana - Albania - Albanian. Visit the Station's website Facebook. Twitter. YouTube. Wikipedia +355 42 347 805 Rruga: “Aleksander Moisiu”, nr. 97 Pranë Ish – … gold handle coffee shop televizoni dukagjini drejtperdrejt questions WebTelevizioni “Klan Kosova” u themelua në dhjetor të vitit 2008.


Radio Plus 102. 2 FM. Radio Vizioni. Radio 1 FM 98. 0. com, Shiko tv shqip, shqip tv, shiko tvmak, tv mak, ShqipTV, IPTV, Shqip TV Live online, Live Albanian TV, Kosovo TV... Tv Shqip Live Drejtperdrejt - Outdoor Sprint Cupcom RTV Dukagjini - Acasă RTV Dukagjini GjirafaVideo WebListen Live to the Radio Dukagjini 99, 7 music radio station streaming free online from Priština, Kosovo. Radio station Radio Dukagjini 99, 7 plays Adult centemporary, pop, variety 24 hours per day, 7 days per week. Tune in Radio Dukagjini live from Priština, Kosovo and enjoy great music.


Pulti i Madh (Epërm), shtrihej në të gjitha vëndet malore, prej qafës së Bishkasit dhe deri në Pejë, në kufi me Prizrenin dhe përgjatë krahut të djathtë të lumit Drin. Me krijimin e principatës së Pultit, me sundimtar, dinastinë e Spanëve, Pulti përsëri u nda në dy pjesë. Dymijë djelm çoj Dukagjini, Në luftë t'rrufeshmëm porsi Drini, Kah diktohet turbull zallit, Mjaft me i thanë Shala mizore, N'za për pushkë, k'jo, e bukën n'dorë, Ai Mark Lula na u ka pri, Kallushan musteqe zi, N'log për mënd e për urti, Për urti e për trimni, N'kaçaturr, edhe n'allti,... Dukagjini-Europa, mësohet ku do të luhet ndeshja - RTV211K Favorites TuneIn Jemi Drejtpërdrejtë për të parë...


Com, RTV 21, RTV21KS, rtv21 - tvmak. (sport tv! ) Dukagjini Europa drejtpërdrejt falas 13 korrik 2 | GroupRtv Dukagjini Live. Pikëpamje Novi Pazar T7 Live - SIKLAgold handle kitchen appliances televizioni dukagjini drejtpedrejt questions RTV Dukagjini, Other (+38338737373) - VYMaps. com WebDukagjini Life.


[LIVE SPORT##] Dukagjini Europa drejtpërdrejt 13 korrik 2023gold handle door pull WebDukagjini ju mban të informuar në kohë reale me lajmet e fundit nga vendi, rajoni dhe bot