top of page

Zilicare Group

Public·2 members

(ŠPORT TV>>) Birkirkara vs Maribor živo online 20 julij 2023


So se pa preboja na mednarodni oder veselili pri Domžalah, a se rumenim odprtje sezone 2023/24 ni posrečilo. 19. 2023 | Prva liga Telemach Poletje v Prvi ligi Telemach 2023/24 V Prvi ligi Telemach ni dolgočasno niti med poletnim premorom. V zbirnem članku sledimo vsem kadrovskim spremembam in pripravljalnim tekmam deseterice letošnjih prvoligašev. Po Olimpiji za Celje V minuli sezoni je Olimpiji pomagal do dvojne krone, od danes je član Celja. Izkušeni Mario Kvesić je z grofi podpisal pogodbo, ki velja do junija 2026. Iz Ajdovščine v Mursko Soboto Borna Proleta je nov adut zadnje vrste Mure. Enaindvajsetletni Hrvat, ki je v prejšnji sezoni nastopal za Primorje, je po nekajtedenski preizkušnji sklenil dveletno pogodbo.
19. 2023 | Mednarodna tekmovanja Na Malti po zmago za preboj v drugi krog kvalifikacij Zadnji v tem tednu se bodo v evropski boj podali nogometaši Maribora, ki morajo za napredovanje v drugi krog kvalifikacij UEFA Evropske konferenčne lige ugnati malteško Birkirkaro. 18. 2023 | Mednarodna tekmovanja Domžale se od Evrope poslavljajo na prvi stopnički Domžale na Malti niso uspele izničiti zaostanka s prve tekme, čeprav so trikrat zatresle domačo mrežo.


Prenosi nogometnih tekem v živo: Prva Liga Telemach, Liga prvakov... Maribor se bo v Konferenčni ligi pomeril z malteško Birkirkaro. Prva tekma bo v Ljudskem vrtu v četrtek 13. julija, povratna pa 20. julija na Malti. Maltežane so v Konferenčni lig za nasprotnike dobili tudi Domžalčani, ki bi morali prvo tekmo odigrati na Malti, po odločitvi Uefe zaradi zasedenosti nogometnih stadionov na Malti pa bodo verjetno najprej domžalčani igrali doma proti Balzanu. Olimpija Ljubljana je proti Valmieri v prvi tekmi 1. NK MariborMaribor vs Birkirkara Live Scores | LiveScoreMednarodni prenosiMaribor vs. Birkirkara - TV spored Hrvaška Sportklub 5 Slovenija Sportklub 1 Srbija Sportklub 5 Deli s prijatelji Maribor - Birkirkara Maribor se bo pomeril z malteško Birkirkaro v prvem predkrogu Konferenčne lige v četrtek 13 julija ob 21 uri.


Med pestrim dogajanjem smo včeraj za obisk prizorišč izbrali odlične Maribum Afriqui v zasedbi Daouda Kone -Labouzou ( djembe, ngoni), Joel Diarra ( balafon, vokal), Igor Bezget ( kitara) Ariel Vei Atanasovski ( violončelo, kitara), Tina Sovič( tolkala) in Doroteja Vrbanova (vokal), so navdu&scaron...


[[Pretakanje!! ]] Maribor vs Birkirkara v živo 13. 07. 2023 NKNK Maribor - Birkirkara live score and H2H football match resultsRumeni bodo po sezoni premora znova zaigrali v kvalifikacijah UEFA Evropske konferenčne lige. Birkirkara vs Maribor H2HNK Maribor: Birkirkara FCPrijavite seKje smo 0Adidas Oblačila Navijaški artikli DOMVstopniceOblačilaNavijaški artikliAdidasPredplačniške karticeNovo v bajtiNavigacijaVstopnicePredplačniške karticeNewsletterNakup vstopnicNakup vstopnic13. 2023 ob 21:0015, 00 EUR Redna 8, 00 EUR otroci 0-15 let12, 00 EUR Družinski sektor 5, 00 EUR otroci 0-15 let30, 00 EUR 1.


Festival Lent je včeraj ponudil raznolikost in prijetno lentovanjeNa Jurčkovem-Večerovem odru so ob njihovi 30-letnici delovanja, za dobro voljo, pivsko vzdušje, kot sami pravijo in za rokersko drugačnost z njihovim lucidnim pogledom na svet poskrbeli malce "odštekani... Včeraj kar dva glasbena viška na Večerovem-Jurčkovem odru - Tomaž Domicelj & Saša Olenjuk ter Janez Bončina -Benć z bandomŠkoda, škoda, škoda za včerajšnje slabe vremenske razmere, kajti takšna dva glasbena bonbončka, bi si... Festival Lent je četrti dan ponudil nostalgičen večer s spominom na nepozabno glasbo legendarnih IndexovIndexi, sarajevska pop-rock skupina, ena najboljših sploh v nekdanji Jugoslaviji, je med leti 1962 in 2001, ustvarila niz nepozabnih, vrhunskih, legendarnih uspešnic... Včeraj je po petkovi vremenski hudi uri, v mestu zavladalo pravo, prešerno festivalsko vzdušje.


[NOGOMET!! ] Maribor vs Birkirkara živo online 13 julij 2023Maribor - Birkirkara: Konferenčna liga - Nogomet. Kje gledatiLahko tudi razvrstiš države, da bo vrstni red kanalov izpisan po tvojih željah. NK Maribor - Prenos tekme v živo tudi na... - FacebookNK Maribor vs Birkirkara » Predictions, Odds, Live ScoresLive events Birkirkara vs Maribor - Qualif. Champions 2014Log in to access NameThe username can only contain letters, numbers and underscores. PasswordInvalid password Login Have you forgotten your password? By registering you agree to our terms and conditions terms of use and privacy policy Don't have an account? Sign up. kroga kvalifikacij za Ligo prvakov zmagala s 2:1. Povratno tekmo v Valmieri bodo ljubljančani odigrali v sredo 20.


Maribor ima z maltežani dobre izkušnje saj so z Birkirkaro odigrali že štiri tekme v letih 2007 in 2013, na katerih so zabili 7 golov prejeli pa samo enega. Na treh tekmah so zmagali, ena tekma se je končala brez zadetkov. Maribor rezultati v živo, končni rezultati, razpored - Flashscore. siMaribor vs Birkirkara FC Live Stream & Results 13/07/2023 19[hd v živo=] Maribor vs Birkirkara in prenosi v živo onlineNK Maribor - Prenos tekme v živo tudi na... - Facebook(šport tv#) Maribor vs Birkirkara v živo 13 julij 2023 nkmarnkmaribor.