top of page

Zilicare Group

Public·6 members

~!!!✓Live-Streaming** Portugal Nederland live op tv KIJKEN WK vrouwenvoetbal online 23 juli 2023


Nederland - Portugal live op tv en online (WK vrouwenvoetbal 2023). Nederland - Portugal (vrouwen): live kijken op tv en online 23 juli 2023. Zien: Daniëlle van de Donk lijkt op tijd fit te zijn voor WK-duel tegen Portugal.


🔴👉CLICK HERE TO WATCH LIVE


De Oranje Leeuwinnen starten zondag 09:30 uur Nederlandse tijd aan het WK 2023. Lees hier waar je Nederland - Portugal op het WK live ziet!


Nederland – Portugal live op tv en online (WK vrouwenvoetbal 2023) Nederland – Portugal (vrouwen): live kijken op tv en online | 23 juli 2023 | WK Voetbal


De Oranje Leeuwinnen starten het WK in Auckland, Nieuw-Zeeland met hun eerste groepsfasewedstrijd. Daarin staat het vrouwenelftal van Portugal tegenover de dames van Nederland.


Gaat de ploeg van Andries Jonker met een vliegende start starten? De wedstrijd tussen Nederland en Portugal is op zondag 23 juli te zien op NPO 1 en online via NOS.nl en een livestream bij.


De Oranje Leeuwinnen starten zondag 09:30 uur Nederlandse tijd aan het WK 2023. Lees hier waar je Nederland - Portugal op het WK live ziet!


Fans hebben vier jaar bij kunnen komen van de kater na het verlies van de Verenigde Staten tijdens het WK in 2019, maar nu zijn de Oranje Leeuwinnen terug en uit op revanche. We beginnen de reeks poulewedstrijden vandaag tegen een Europese tegenstander.


Benieuwd wanneer en waar je Nederland – Portugal kunt kijken? Deze wedstrijd wordt gespeeld op zondag 23 juli 2023 om 09:30 uur Nederlandse tijd in het Forsyth Barr Stadium in Dunedin, Nieuw-Zeeland. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream de match kunt zien.


Vrouwen Nederlands elftal – Portugal online kijken: live stream van de wedstrijd op zondag 23 juli 2023 om 09:30 uur Nederlandse tijd.


De eerste poulewedstrijd van onze Oranje Leeuwinnen is inmiddels aangebroken. In een veelbelovende wedstrijd voor oranjefans treffen het Nederlands elftal (#9 op de FIFA World Ranking) en de Portugezen (#21 op diezelfde lijst) elkaar vanochtend tijdens hun eerste match in de groepsfase wedstrijd.


Voor beide landen is dit dus een kans om hun eerste punten binnen te harken onderweg naar een plekje in de knock-outfase.


De WK Vrouwenvoetbal-uitzendingen worden dit jaar op tv door de NOS verzorgd. Ook de match tussen het team uit Nederland en de tegenstanders uit Portugal op zondag om 09:30 uur Nederlandse tijd wordt dus ook lineair uitgezonden.


Om precies te zijn is NPO 1 het uitverkoren kanaal ditmaal, waarop je vlak voor aftrap van half 10 ‘s ochtends alvast kunt inschakelen om geen moment te missen. Door online tv kijken kun je de volledige wedstrijd ook gewoon via internet volgen als je geen televisie kunt ontvangen.


Dit is onder andere mogelijk via de website van NOS en NPO Start, waardoor streamers ook binnen het aanbod van NLZIET naar de uitzending kunnen kijken. Je kunt bij online streams onder andere met een Chromecast of via Apple TV via het grote scherm streamen.


Hoe laat is de WK-wedstrijd van de dames van Nederland – Portugal vandaag (zondag 23 juli 2023)?


De aftrap van wedstrijd op het WK voetbal voor vrouwen is in de ochtend om 09:30 uur Nederlandse tijd in het Forsyth Barr Stadium in Dunedi (Nieuw-Zeeland).


Via welke zender op tv wordt de wedstrijd van het Nederlands elftal vs. de Portugezen vanavond uitgezonden?


De wedstrijd wordt uitgezonden op de tv-zender NPO 1, maar het is daarnaast ook via meerdere kanalen mogelijk om online naar de partij tussen de teams te kijken met een live stream zoals in dit artikel wordt beschreven.


Alle wedstrijden van het wereldkampioenschap voetbal voor dames in 2023 op tv en online kijken met een live stream

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page