top of page

Zilicare Group

Public·6 members

[@KIJK!LIVE]TV##] Club Brugge - AZ live kijken op tv en online 22.07.2023


Livestream Kijken Club Brugge - AZ Alkmaar Live OP TV Gratis. Club Brugge – AZ: live kijken op tv en online 22 juli 2023. Tv en livestreams: waar kijk je Club Brugge - AZ Alkmaar, FC Augsburg - PSV?


🔴👉 CLICK HERE TO WATCH LIVE


Club Brugge - AZ Alkmaar online kijken: live stream op zaterdag 22 juli 2023 om 15:00 uur.


Na een korte zomerstop hebben de eerste paar voetballers van de Eredivisie-ploegen zich alweer in Nederland verzameld om hun reeks van oefenwedstrijden voor het nieuwe seizoen te spelen, zodat we weer van een lekkere sportweek kunnen gaan genieten.


Benieuwd wanneer en waar je Club Brugge – AZ kunt kijken? Deze partij wordt gespeeld op zaterdag 22 juli 2023 om 15:00 uur op grondgebied van de thuisploeg in Brugge:


Jan Breydelstadion. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream de match kunt zien.


De Eredivisie begint alweer over een paar weken, waardoor ook de oefenwedstrijden inmiddels weer op het programma staan.


De uitzendingen hiervan zijn echter niet bij ESPN te zien, zoals wel het geval is bij de daadwerkelijke Eredivisie-partijen.


Soms wordt een uitzending nog wel openbaar gemaakt via YouTube of andere kanalen. Zo ook dit keer, want op de website van AZ (en dus niet via YouTube dit keer) krijg je toegang tot de wedstrijd.


Je kunt de wedstrijd dus via internet kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm.


Feyenoord en PSV spelen in Oostenrijk tegen respectievelijk TSG Hoffenheim en FC Augsburg, terwijl Ajax in Brussel aantreedt tegen Anderlecht. Waar worden de wedstrijden uitgezonden?


Zaterdag 22 juli is het weer tijd voor de Brugse Metten. Daarin neemt club Brugge het dit jaar op tegen AZ. De club uit Alkmaar eindigde vorig seizoen op de vierde plaats in de Eredivisie.


De wedstrijd is live te volgen op VTM2. Om 14u50 begint de uitzending. Om 15u gaat de bal aan het rollen in Club Brugge – AZ.


Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze vriendschappelijke wedstrijd.


Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media.


Deze match tussen Club Brugge vs. AZ Alkmaar staat zaterdag om 15:00 uur op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.


Voetbal op tv: hier zijn de oefenduels van Ajax, PSV en Feyenoord te zien.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page