top of page

Zilicare Group

Public·6 members

[~!@Voetbal!!] OP TV##] FC Augsburg - PSV OP TV Kijken live kijken op tv en online 22.07.2023


Livestream Kijken PSV Eindhoven - FC Augsburg Live OP TV Gratis. PSV – Augsburg: live kijken op tv en online 22 juli 2023. Tv en livestreams: waar kijk je PSV – Augsburg?


🔴👉 CLICK HERE TO WATCH LIVE


Na een korte zomerstop hebben de eerste paar voetballers van de Eredivisie-ploegen zich alweer in Nederland verzameld om hun reeks van oefenwedstrijden voor het nieuwe seizoen te spelen, zodat we weer van een lekkere sportweek kunnen gaan genieten.


Benieuwd wanneer en waar je PSV – FC Augsburg kunt kijken? Deze partij wordt gespeeld op zaterdag 22 juli 2023 om 15:00 uur in de WM Estriche Area Schladming. Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream de match kunt zien.


De Eredivisie begint alweer over een paar weken, waardoor ook de oefenwedstrijden inmiddels weer op het programma staan. De uitzendingen hiervan zijn echter niet bij ESPN te zien, zoals wel het geval is bij de daadwerkelijke Eredivisie-partijen.


Soms wordt een uitzending nog wel openbaar gemaakt via YouTube of andere kanalen. Zo ook dit keer, want via de streamingdienst van PSV krijg je betaald toegang tot de wedstrijd.


Je kunt de wedstrijd dus via internet kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm.


Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze vriendschappelijke wedstrijd.


Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media.


Deze match tussen PSV vs. FC Augsburg staat zaterdag om 15:00 uur op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.


Zaterdagmiddag om 15.00 uur kijk je hier online voetbal. Hier kan je Augsburg – PSV kijken via een gratis voetbal livestream.


Net als Ajax en Feyenoord is ook PSV neergestreken in Oostenrijk om zich voor te bereiden op een nieuw voetbalseizoen. Vanmiddag is het Duitse Augsburg de tegenstander van de Eindhovenaren.


Ook online zijn er mogelijkheden om naar deze wedstrijd te kijken. Via onder meer deze livestream link van LIVE TV en de livestream link van Hesgoal kan je gratis online voetbal kijken.


Omdat Sport in Nederland de wedstrijd zelf niet uit zend kunnen we geen garantie afgeven of de betreffende stream ook zal werken.


PSV – FC Augsburg online kijken: live stream op zaterdag 22 juli 2023 om 15:00 uur

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page